Cultuur

Makelaar

 
 

Wanneer ik vertel wat mijn beroep is krijg ik eigenlijk altijd de vraag: wat doet een Cultuur-Makelaar? Toen ik net afstudeerde aan de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming wist ik nog niet goed hoe ik me in wilde gaan zetten binnen mijn vakgebied. Ik besloot een bedrijf(je) op te richten en scholen te helpen kiezen uit het enorme aanbod van workshops. Het gaf mij de mogelijkheid om veel te zien en ervaring op te doen.

Momenteel zijn mijn activiteiten erg uitgebreid en heb ik veel relevante kennis op het gebied van kunsteducatie (VO en PO). Ik adviseer scholen over kunsteducatie en zoek en boek voor hen culturele activiteiten. Ook coach ik scholen die kunsteducatie op andere manieren willen gaan inzetten om hun eigen onderwijs te verstevigen. Naast de kunsteducatie activiteiten begeleid ik creatieve processen en doe ik de productie, financiën en fondsenwerving van verschillende creatieve samenwerkinsgverbanden. Ik heb, samen met Ewout Jansen, een auteursrecht-tool ontwikkeld en geef trainingen in de culturele sector hoe je om moet (kan) gaan met auteursrechten. Tenslotte heb ik ook ervaring in het ontwikkelen van lesmateriaal.

Op mijn site kun je meer lezen over de projecten die ik doe of heb gedaan, wat ik voor een diensten ik aanbied en hoe je met me in contact kunt komen.

 

Cultuur-Makelaar?

Op deze website kun je lezen over de activiteiten, die ik onderneem als Cultuur-Makelaar.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, vergeet dan niet contact met mij op te nemen!